lördag 25 januari 2014

Hej igen!


Nu var det riktigt länge sen det hände något på den här bloggen. Ibland springer tiden liksom ifrån. Vi är mitt inne i vintern så trädgårdsprojekten lyser med sin frånvaro. Hann lagom börja planera för att hyra en minigrävare och förbereda för några roliga projekt - men tji fick jag -någon vecka senare var trädgården inbäddad i snö. Ett sätt att hålla trädgårdslängtan i schack är att utnyttja det här med att gå bort på middag med att göra fina blomgrupper. Till nyår gjorde jag ett fint zinkfat med snittblommor, ljus, pärlor och mossa.

Imorgon har jag förmånen att vara med på en A-husvisning i Mantorp. Och till det blev det lite lek med snittblommor och oasis. Himla kul! Blommorna delades rättvist mellan mig och barnen som oxå fick göra varsin kreation.
 
Dagens höjdpunkt var nog besöket på favoritbutiken Vi-blomman och jag fick, förutom snittblommor, med bl a såjord för kommande sådder, hem.

Nu hoppas jag på lyckade frösådder och att härliga våren ska komma snabbt. Hoppas oxå att det ska bli en del skrivet här på bloggen!

1 kommentar: