onsdag 3 april 2013

Utlottning - biljetter till Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar


Har du ännu inte köpt biljetter till årets trädgårdsmässa - Nordiska Trädgårdar i Älvsjö 11-14 april? I så fall kan du tävla och vinna entrébiljetter (till dig och två vänner) här. Årets tema på mässan är Växtkraft.

Växtkraft för mig är t ex små, små fröer som gror och växer sig manshöga på en säsong, pelargoner som tar sig efter hopplös vinterförvaring och alla växter på "omöjliga" ställen t ex stockrosor som nästintill tränger upp ur asfalt. I min egen trädgård kämpade en frösådd alunrot sig upp mellan markstenen i somras.

Vad symboliserar växtkraft i din trädgård?

Du tävlar genom att besvara frågan i kommentarsfältet och den lyckliga vinnaren kommer presenteras här på bloggen. Det går även bra att delta i tävlingen genom att mejla ditt svar till spira.tradgardsdesign@gmail.com. Tävlingen pågår till sön 7 april.
Lycka till!


9 kommentarer:

 1. Nu längtar jag efter inspirationen på mässan, och tänk om man hade haft turen att vinna biljetterna. en bra dag hade bara blivit bättre :).

  Växtkraft i min trädgård är mina små krokusar Firefly som trots att det är rysligt kallt sticker upp sina små strån och faktiskt har slagit ut en och både två lila fina blommor. Det finns hopp om våren! Det är växtkraft det.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Först kom jag att tänka på mitt randgräs som står ståtligt mitt i min rabatt. Det är vackert men sprider sig som ogräs!! Det är växtkraft. Sedan tänkte jag "hmm...ogräs" Ja, det är också växtkraft för mig. För hur jag än kämpar med fysiska verktyg eller på kemisk väg så kommer de alltid igen och, tyvärr, vinner.

  Vad fint du har gjort på bloggen Pernilla! Mitt stora projekt är ett jordgubbsland. Och det tänker jag sätta maken på ;-).

  /Sofia

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att växtkraften i lökarna är alldeles fantastisk! Där det låg snö igår sticker de upp sina gröna toppar idag. <3
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 4. Att se mina tomatplantor växa och bli till goda solmogna tomater :)
  Otroligt fascinerade att se hur dom från en liten miniplanta växer sig stor och fin :)

  SvaraRadera
 5. Att på våren gå morgonpromenad och se hur växterna utvecklas från dag till dag vissa riktigt expolosivt som blodört rabarber och lökväxter - det är växtkraft för mig! Håller tummarna hårt hårt hårt!

  SvaraRadera
 6. Tänk att få följa min Humle när den växer, nu på våren syns bara några torra grenar, så helt plötsligt börjar den att växa och växa och till slut når den upp till taknocken på vårt hus. Allt detta på några korta sommarmånader, den är dessutom full med en massa "kottar". Det tycker jag är växtkraft.
  Trevlig helg
  Carina

  SvaraRadera
 7. Växtkraft för mig är kirskålen som formligen exploderar i min dikesslänt varje år. Tyvärr...
  /Sus

  SvaraRadera
 8. En späd maskros som bryter igenom asfalten.
  Mik

  SvaraRadera
 9. Vi har precis flyttat i ett nytt hus som vi har byggt på en gammal åker. Därför har vi fortfarande ingen trädgård att tala om så växtkraften symboliseras utav alla maskrosor och tistlar som finns där. Mycket arbete krävs och mycket inspiration behövs. Håller tummarna för att vinna biljetterna !

  Mvh Katja S
  katja_sjalander@hotmail.com

  SvaraRadera