lördag 9 juni 2012

Bona Trädgård - åk dit

I veckan hann jag med att ta en sväng till Bona Trädgård som jag av någon konstig anledning inte besökt tidigare. Tyvärr hade jag inte med kameran och det finns inte riktigt ord för att beskriva blomsterprakten som var helt enorm. Pelargoner i massor och i utomordentligt fint skick och en massa andra sommarblommor. Lite trist var det att komma hem till mina små pelargonsticklingar som ännu inte har satt ordentlig fart. Men jag kom såklart inte hem tomhänt och fick en underbar planteringskväll och resultatet har förevigats. Jag har sommarblommor på fyra ställen i trädgården; vår glasverandaentré, vår uteplats intill huset som ligger i anslutning till vår vanliga entré, trappen till vårt skräphus och det före detta kvarnbordet som numera är en betongskiva i gräset. Jag har köpt sommarblommor i flera omgångar och tur är väl det för det blir inte lika kännbart ekonomiskt. I år har lusten fått styra och för att inte få det allt för spretigt används liknande krukor i de olika grupperna. Och på uteplatsen invid huset går det i favoritfärgen vitt som toppas av lite mörkbladigt... En vit blomman för dagen blev det och jag hoppas verkligen den ska trivas och sätt fart...Så ni som har ert roliga kvar och ska göra fint på uteplatser och entréer och bor i krokarna rekommenderas verkligen att åka till Bona Trädgård!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker om krukor vid entréer, vad fint du har. Det var roligt att titta runt och jag kommer att komma tillbaka, tack.
    Ulrika

    SvaraRadera
  2. Härlig bild den längst ner. Så mysigt med många olika modeller på krukor i en samling. Härlig mix av växter också! :)

    SvaraRadera